Lyžařská sezóna se opět blíží

04.11.2013 11:17

Už jen pár týdnů nás dělí od okamžiku, kdy se dočkáme prvního zimního sněhu. Může nám sice ve městech mírně zkomplikovat dopravu, ale pro nadšené milovníky lyžování bude znamenat jediné: Lyžařská sezóna 2013/2014 je tady!

A co dělat těch pár týdnů než skutečně napadne? Čekání si můžete zkrátit například kontrolou stavu vašich lyží či snowboardů. Právě nyní je ten ideální čas zkontrolovat jejich stav po loňské lyžařské sezóně. Každým lyžováním totiž lyže a jejich skluznice trpí, opotřebovávají se, ztenčuje se vrstva vosku a usazují se na nich nečistoty.

A protože Druchema myslí na nadšené lyžaře, můžete už nyní vybírat z produktů známé značky Skivo. Nechybí mezi nimi lyžařské vosky pro sjezdové lyže, běžky i snowboardy, smývací roztoky, stoupací vosky, utěrky, korky, škrabky, kartáče, vosky pro profesionály i ledvinky vybavené sadou pro sjezd či běžky. Zkrátka vše potřebné, co každý lyžař maximálně využije. Zkontrolujte své lyže už teď, ať máte čas na případné dokoupení chybějící výbavy, a zbytečně nepromeškáte začátek sezóny!

https://www.druchema.cz/cz/produkty-a-sluzby/katalog/sport/